DAPA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Paylaşım Platformu

KapıAnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

İntihar Mektubu

YazarMesaj
Suskunreis1
Administratör
Administratör
Suskunreis1

Erkek
İş/Hobiler : Cellatlık / Adam Asma
Lakap : David

İntihar Mektubu Empty
MesajKonu: İntihar Mektubu   İntihar Mektubu Icon_minitimePerş. Ara. 11, 2008 6:35 am

Babacım ben sana hiç layık olamadım öbür evlatlar gibi seni sevindiremedim beklentilerini yerine getiremedim. Ama hiç beni dinlemiyordunuz ben herşeyde her zaman haksızdım size kalsa ama inanıyorumki bu mektuba benden daha çok deeğer göstereceksiniz. Anacim sen hiç üzülme anam benim, ama bak sen üzülme diyom anam dışındaki herkes hüngür hüngür ağlamalı ağlamalıki sevilmediğim halde sevilen biri gibi görüneyim.

U....'um benim kardeşim yaşayıp senin hep arkanda sana destekçi olmak çok isterdim ama benim için hayatın bi anlamı kalmadı niye yaşıyayımki. sende üzülme bak benimde bi abim yoktu arkamda dursun kavgalarıma gelsin ama ben ayakta kalmayı ve yaşamayı öğrendim. acaba öğrenmedimmi neyse sonuçta pes ediyorum. alahıma kavuşmaya bir kaç satır veya mısra yazma kaldı.

Ulan S....t Sen Benim İçin ayrısın biliyosun zaten seni çok severim.
Diğer Arkadaşlarımada Sen Olayı İzah Edersin Tamammı onları çok çok öpüyorum hepsine sevgileri söle mezarıma hep gelin tamammı beni yalnız bırakmayın oralarda.

Acaba intihar etmesemmi, korkuyorum ama yok edeceğim bukadar mektup yazdım bari boşa gitmesin.
En azından bu işimi tam yapmış ve herzamanki gibi yarım bırakmamış olurum.

İşte zaman geldi gidiyorum bunlar son satırlarım. Elinde sonunda birgün ölecez yaşamak neyeki para, ev araba  bilmem ne fasa fiso bunlar. Hadi daha ne yazıcam diye düşünüpte kendimi yormamam lazım öbür dünyada çok işim var. önce gider gitmez hiç görmediğim Babaannem ile Büyükbabamın ellerini öpeceğim çok mutluyum.
Hadi Bir Fatiha..

Not : Ula Bu Mektup Benim Değil Ha Ben Yazmadım
http://dapa.eniyiforum.biz

İntihar Mektubu
1 sayfadaki 1 sayfası